ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Saltsjö-boo, Stockholm syd, Sverige Typ: Spa Profil: Relax Kedja: Nordic Hotels & Resorts
Kapacitet i största konferenssalen 400 Antal grupprum 23 Kapacitet i restaurang 650 Antal hotellrum 191 Antal hotellbäddar 422

YASURAGI JAPANSKT SPA I STOCKHOLM
MODERNT SPA I STOCKHOLM MED JAPANSKA ANOR Yasuragi har under 20 års tid varit en plats dit människor kommer för att koppla av från vardagen och hämta ny energi. Stillhet, skönhet och harmoni har varit ledord ända sedan starten. Det japanska badet har varit grunden för Yasuragi sedan man öppnade 1997. Det började med japansk tvagning och en liten varm källa utomhus. Under åren har konceptet och den fysiska miljön konstant utvecklats.

Yasuragi kan erbjuda dig och dina medarbetare ett möteskoncept som ger en effekt på både kort och lång sikt. Hos oss finns ett helhetstänk. Vi skapar möten för hela människan. Vi människor har många roller i livet, inte endast arbetstagare. Vi är framför allt just människor som påverkas av olika omständigheter. I vår miljö på Yasuragi får ni möjlighet att minska stressnivåerna för att komma i kontakt med era bästa idéer och goda samarbetsförmåga. Med nya insikter kommer nya goda vanor och ny energi. Det är en investering i både företaget och den enskilde medarbetaren. Vi kallar det en Yasuragieffekt!

Hamndalsvägen 6
13281 Saltsjö-boo
Sverige
yasuragi.se