ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Gävle, Gästrikland, Sverige Typ: Konferensanläggning Profil: Ingen profil
Kapacitet i största konferenssalen 100 Antal grupprum 7 Kapacitet i restaurang 350 Antal hotellrum Antal hotellbäddar 144

Residens Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café. Endast 1,5 timmes resa från Stockholm.Hotellsviterna är på 57 kvm och utrustade i absolut toppskick. Bredbandsuppkoppling med snabb trådlös access till internet. Flatscreen TV. Fri parkering vid entrén. Alla hotellsviter har 5 bäddar fördelat i 2-3 sovrum, dusch och ett komplett kök. Samtliga med havsutsikt och två uteplatser. Hotellbyggnaden ligger i omedelbar närhet till badstrand, minigolf, putting green, paddelbana och Engeltofta Residenset med restaurang, festsalar, konferensrum och café. Vi kan erbjuda konferensaktiviteter som vårt populära vildmarksbad med vedeldade badtunnor & bastu intill havet samt 5-7 kamper, teambuilding m.m.

Skärgården med ett rikt utbud av fiske, skärgårdsturer och vattensporter är ständigt närvarande. Närheten till golfbanan, naturstigar och fiskelägen, gör Engeltofta till en fantastisk plats som har en spännande historia att berätta..Välkommen till Engeltofta!

Bönavägen 118
80595 Gävle
Sverige
engeltofta.se