ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Stockholm, Stockholm city, Sverige Typ: Hotell Profil: Kommunikation, city Kedja: Nordic Hotels & Resorts
Kapacitet i största konferenssalen 150 Antal grupprum 15 Kapacitet i restaurang 100 Antal hotellrum 169 Antal hotellbäddar 325

Nordic Light Hotel har ett genomarbetat designkoncept med nytänkande och kreativ arkitektur med lokal anknytning. De nordiska elementen samt medarbetare präglar vistelsen med känsla för gästen och i sitt arbete. Läget är bästa tänkbara. Hotellet ligger på Vasaplan mitt i Stockholms City, i direkt anslutning till centralstationen.

I alla 169 hotellrum finns gratis wifi, en ljus och harmonisk interiör, maximal ljudisolering och kvalitetssängar för en riktigt god natts sömn. Inredningen i hotellet har hämtat inspiration från det kanske mest grundläggande av alla typnordiska element – ljuset. Resultatet är enkelt, rent och transparent i färg och form och en ljussättning i ständig förändring.

En våning upp finns Light Meetings – hotellets egen mötesscen och konferenscenter. Här finns 15 flexibla och bekväma lokaler varav den största har plats för upp till 150 personer. Light Meetings erbjuder teknik i framkant, möjligheten att förändra stämningen i konferensrummet med inspirerande ljussättning och alltid kunnig personal på plats.

Vasaplan 7
11120 Stockholm
Sverige
www.nordiclighthotel.se