ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Huddinge, Stockholm syd, Sverige Typ: Dagkonferens Profil: Kommunikation, city
Kapacitet i största konferenssalen 200 Antal grupprum 9 Kapacitet i restaurang 100 Antal hotellrum 0 Antal hotellbäddar 0

Vårt motto är värdskap!
Vi finns här för dig när du behöver oss. På bästa läge, centralt mitt i hjärtat av Huddinge. Vi fokuserar på dig och att ditt möte ska bli så bra det bara går!
Stora Salen i Huddinge Konferenscenter är en av de stora möteslokalerna söder om Stockholm. Ljus, luftig och med all teknisk utrustning. Den rymmer 200 personer och här genomförs bolagsstämmor och årsmöten, såväl som lanseringar, utbildnings- och inspirationsdagar.
Med sin avancerade teknik och utmärkta akustik är den dessutom väl lämpad för konserter. Vid behov kan väggen till Solrosen öppnas upp och lokalen rymmer då 300 personer. I anslutning till lokalen finns en rymlig mingelyta för kaffepauser.
Huddinge Konferenscenter är beläget i Huddinge centrum endast 15 minuter från Stockholms central, det perfekta valet även för företag belägna i Tumba, Tullinge m.m. som söker prisvärda konferenslokaler. Anläggningen ligger ett stenkast från pendeltåg och bussar.
Varmt välkomna!

Patron Pehrs väg 3
14135 Huddinge
Sverige
www.huddingekonferenscenter.se