ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Stockholm, Stockholm city, Sverige Typ: Spa Profil: Relax
Kapacitet i största konferenssalen 80 Antal grupprum 2 Kapacitet i restaurang 60 Antal hotellrum Antal hotellbäddar 0

Med vacker interiör skapad av Svensk Tenn’s inredningsateljé är känslan hemtrevlig, varm och servicen personlig. Ni har hela våningen för er själva och den är helt privat. Våningen passar både små och stora grupper, för t.ex. utbildningar, konferenser. Tack vare flexibel interiör och många olika möbleringslösningar finns stora möjligheter att anpassa våningen helt efter behov.

Takvåningen lämpar sig även för middagsmingel, för pressträffar, företagspresentationer med mera. Vi har öl- och vinrättigheter och kan erbjuda allt från tilltugg, frukt och fika till välsmakande middagar. Våningen har även en egen takterass med utsikt över Stockholms takåsar (max 50 pers).

Våra privata våningar har fullständiga rättigheter och vi kan erbjuda en bred meny av mat och dryck från vår egen restaurang. Vid middagar tas menyn fram tillsammans med Sturebadets kock för att matupplevelsen ska bli den absoluta höjdpunkten!

För att göra besöket hos oss ännu mer speciellt kan du till exempel lägga till sköna behandlingar, träningspass, Mindful Relax (guidad mental avslappning), Sturebadets spa- ritual bland mycket annat. Med allt vi har att erbjuda i huset kan din bokning skräddarsys till en helt unik och oförglömlig upplevelse.

Takterassen - Under vår och sommartid är det mycket populärt med fördrink och mingel här uppe. Men även under den vintriga tiden uppskattas drinken på takterrassen då det är lika vacker och väldigt mysigt med den gedigna utsikten, lyktor, renfällar och granar som bidrar till en vintrig atmosfär innan man kommer in till en skön brasa och en härlig middag serverad i Takvåningen.

Sturegallerian 36
11446 Stockholm
Sverige
sturebadet.se/sturebadet/privata-vaningar