ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Stockholm, Stockholm city, Sverige Typ: Hotell Profil: Kommunikation, city Kedja: ProfilHotels
Kapacitet i största konferenssalen 40 Antal grupprum 7 Kapacitet i restaurang 60 Antal hotellrum Antal hotellbäddar 170

PROFILHOTELS CENTRAL – SMAKFULLT CENTRALT HOTELL I STOCKHOLM
ProfilHotels Central har Centralstationen, med Arlanda Express och Flygbussarna, precis på andra sidan gatan.

Här har du även nära till Stockholms störta shoppinggator med alla stora varuhus och småbutiker i krokarna. Drottninggatan, som sträcker sig från city till Gamla Stan och slottet ligger i samma kvarter, samt kärnan av stadens alla teatrar inom promenadavstånd.

EFFEKTIVA MÖTEN
ProfilHotels Central erbjuder en modern och personlig mötesanläggning med fokus på detaljer och tillgång till den senaste tekniken. Här finns fem möteslokaler, där den största lokalen rymmer upp till 40 personer. Alla lokaler har dagsljus och de största lokalerna har stora fönster som släpper in mycket ljus och känslan av storstad. Vi erbjuder generös fikabuffé med allt du kan tänkas vilja ha, trivsamma mingelytor och en härlig utomhusterrass som inbjuder till trevliga cocktail-/mingelavslut. Eller avnjut en middag på vår restaurang La Gare för ett gemensamt avslappnat avslut på dagens möten. Välkomna att boka ditt nästa möte hos oss!

MAT OCH DRYCK: LA GARE
På morgonen dukar vi upp ProfilHotels Centrals generösa frukostbuffé, men resten av dagen är La Gare den okomplicerade franska bistron med bara en rätt: ryggbiffen med vår enastående sås.

Vasagatan 38
11120 Stockholm
Sverige
ligula.se/profilhotels/central-hotel