ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Sundbyberg, Stockholm nord, Sverige Typ: Lägenhetshotell Profil: Ingen profil
Kapacitet i största konferenssalen Antal grupprum Kapacitet i restaurang Antal hotellrum 37 Antal hotellbäddar

Hotell Sundbyberg erbjuder 37 boendeenheter i antingen en- eller två-rumslägenheter, en enkel uppsättning för att passa individer, samt familjer som kommer till Stockholm i affärer eller på fritiden eller båda. Hotell Sundbyberg ger dig den perfekta upplevelsen för en kort- eller långtidsvistelse och som ett lägenhetshotell erbjuder vi ett perfekt boende i Stockholm med alla faciliteter och bekvämligheter.

Bland alla hotell i Stockholm ger Hotell Sundbyberg ännu mer valuta för pengarna med fullt utrustade lägenheter med oöverträffade priser till våra besökare, inklusive familjer, turister, företagskunder och många andra. Vi är stolta över att kunna presentera möblerade lägenheter som uppfyller dina krav och gör din boende-upplevelse minnesvärd.

Alla våra lägenheter är rymliga och fullt möblerade. Sundbybergs lägenhetshotell ligger i hjärtat av Hallonbergen ett par stationer från affärer, fritids- och shoppingområden i Stockholm som Kista, Friends Arena, Mall of Scandinavia och Stockholms Central. Vi erbjuder alltid speciella rabatter och erbjudanden till företag och till våra trogna kunder.

Lötsjövägen 2 a
17452 Sundbyberg
Sverige
hotellsundbyberg.se