ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Kungsängen, Stockholm nord, Sverige Typ: Konferensanläggning Profil: Relax
Kapacitet i största konferenssalen 150 Antal grupprum 9 Kapacitet i restaurang 100 Antal hotellrum 80 Antal hotellbäddar 104

Gällöfsta Konferens i Kungsängen - en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet. En mötesplats med grundfilosofi - att ge rum åt naturliga möten.

Naturligt är vårt favoritord. Ordet naturligt rymmer så mycket av det vi tycker om och som vi vill att våra gäster ska uppleva och känna hos oss. Det naturliga löper därför som en röd tråd i det vi gör och du kommer att uppmärka det när du möter oss före, under och efter en konferens, vilken av våra mötesplatser du än väljer.

När vi upplevt ett bra möte oss människor emellan brukar vi beskriva det som att det ska kännas naturligt. Vår uppgift är att ge dig som konferensgäst möjligheten att fokusera på målet med ditt möte. Vi vet att detaljerna är viktiga därför är det lika självklart för oss att maten serveras i rätt tid som att den ska smaka underbart. När allting funkar, allt känns okomplicerat, enkelt, generöst och självklart - då känns det naturligt. Så ska du känna när du möter oss och när du möts hos oss.

Varje möte är unikt oavsett om det är ett litet med få personer över dagen, eller större konferens med övernattning. Gällöfsta Konferens kan vara din kompletta konferens- och mötespartner som täcker alla dina behov.

Gällöfstavägen 70
19692 Kungsängen
Sverige
gallofstakonferens.se