ANNONSERA PÅ KONFERENSBOKNING.SE

VILL NI SYNAS HÄR?

ANLÄGGNINGENS HÖJDPUNKTER
Plats: Göteborg, Göteborg, Sverige Typ: Dagkonferens Profil: Ingen profil Kedja: Chalmers Konferens & Restauranger
Kapacitet i största konferenssalen 449 Antal grupprum 6 Kapacitet i restaurang 630 Antal hotellrum 0 Antal hotellbäddar 0

Välj Chalmers Conference Centre för ditt företagsevent i Göteborg och utforma ditt arrangemang i någon av våra festvåningar, till exempel Kårrestaurangen. Här kan både mindre och större sällskap njuta av en festlig kväll tillsammans. Börja dagen med konferens, sluta dagen med mingel eller middag. Då ni arrangerar ert event på Kårrestaurangen bokar ni alltid en helhet med tillgång till lokal, catering och dryck.
Kårrestaurangen är en av Göteborgs största lokaler för middagar och arrangemang, ca 710 sittplatser, endast ett stenkast från Avenyn och andra centrala delar av staden. Här kan man med enkla medel dekorera och ljussätta lokalen för att skräddarsy event och arrangemang i världsklass. Vårt otroliga kök komponerar både flerrättersmenyer med högklassiga råvaror och lättsamma bufféer med olika tema.
Vi har olika paketlösningar för scen, ljud och ljus, allt beroende på hur du vill arrangera ditt event! Välkommen på ett besök i möjligheternas hus!

Chalmersplatsen 1
41258 Göteborg
Sverige
chalmerskonferens.se/sv/konferens/chalmers-conference-centre